Nunta.md/Blog - 7 lucruri pe care fiecare domnişoara de onoare trebuie să le ştie

7 lucruri pe care fiecare domnişoara de onoare trebuie să le ştie

blog-grid1
Nunta.md - 06/04/2022

Domnisoara de onoare - sarcini și responsabilități

1. Organizarea nunții

Printre sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească o domnișoară de onoare se numără și implicarea în organizarea evenimentului, ceea ce înseamnă o experiență extraordinară, care o va ajuta pe aceasta în viitor, când va fi nevoită să ia decizii pentru propria nuntă.

Fie că este vorba despre înregistrările tuturor confirmărilor din partea invitaților, fie că este vorba despre primirea acestora la restaurant și conducerea lor spre mese, despre aranjarea mărturiilor sau, pur și simplu, despre strângerea și depozitarea cadourilor pe care mireasa le va primi, domnișoara de onoare va participa activ la tot ce se va întâmpla în ziua nunții și își va asuma responsabilitățile care îi revin.

2. Rochia

Cu siguranță, primul lucru care îți vine în minte atunci când te gândești la o domnișoară de onoare este rochia pe care aceasta o va purta la marele eveniment.

Important este însă de știut faptul că mireasa va alege rochiile, pentru ca toate domnișoarele sale de onoare să arate la fel. Dacă urmează să participi la o nuntă în calitate de domnișoară de onoare, trebuie să o ajuți pe aceasta în ceea ce privește alegerea rochiilor potrivite, să îi oferi sfaturile de care are nevoie și, nu în ultimul rând, să o sprijini în alegerea propriei sale rochii.

Înarmează-te cu multă răbdare, pentru că te așteaptă o lungă sesiune de shopping!

3. Punctualitatea

Unul dintre lucrurile de care trebuie să ții cont ca domnisoara de onoare, în cea mai specială zi a prietenei tale, este punctualitatea de care trebuie să dai dovadă.

Trebuie să fii cu un pas înaintea miresei, pentru a o putea ajuta. Este nevoie de seriozitate și de multă răbdare, dar mai ales de o mare disponibilitate din partea ta în ziua nunții, întrucât domnișoarele de onoare sunt cele care vor pleca printre ultimii invitați de la petrecere.

4. Cocardele

Coșulețele cu cocarde devin și ele una dintre sarcinile domnișoarelor de onoare. Păstrează-ți zâmbetul pe buze tot timpul, interacționează cu invitații și transformă această tradiție a cocardelor într-un moment deosebit pentru ceilalți!

5. Petrecerea burlăcițelor

Rolul domnișoarei de onoare vizează acum și organizarea petrecerii burlăcițelor, ceea ce înseamnă că stabilirea detaliilor legate de aceasta ar putea sta chiar în mâinile tale.

Fii creativă! Lasă-ți imaginația să zboare, pentru că este cea mai importantă armă! Realizarea unei petrecere cu tematică, în funcție de preferințele miresei, te va face atât pe tine, cât și pe prietenele tale să străluciți.

6. Întreținerea atmosferei

Pe lângă gestionarea situațiilor limită pe care mireasa le va întâmpina, domnișoarele de onoare trebuie să încerce să se și bucure de clipele pe care le vor petrece în ziua nunții.

Așa că pentru a ajuta la crearea unei atmosfere plăcute, este nevoie de tine și pe ringul de dans. Fii prima care dă startul petrecerii și nu uita că, până la urmă, pe lângă toate atribuțiile care îți revin, trebuie să te simți minunat!

7. Buchetul miresei

Cu siguranță, cel mai așteptat moment de către domnișoarele de onoare este prinderea buchetului.

Pentru a-ți lua în serios rolul până la capăt, nu uita de finalul nunții, în care prezența ta contează foarte mult. Va fi nevoie de tine și acolo, în spatele miresei, însă ce îți rămâne de făcut este doar să te bucuri, pentru că poate deveni cel mai plăcut moment al serii pentru tine.