Nunta.md/Blog - Mireasa anului 2021 - o personalitate îndrăzneață

Mireasa anului 2021 - o personalitate îndrăzneață

blog-grid1
Nunta.md - 01/05/2020

În anul 2021, rămân în vogă culorile pastelate și minimalismul, însă personalizat. Designerii și creatorii autohtoni și străini vorbesc despre simplitate în ținute, machiaj și coafuri. Chiar dacă ne-am obișnuit cu tradiționalele rochii de culoare albă, în 2021 sunt încurajate rochiile în culori derivate – bej, rose, gri, platinum, aqua blue, nude, alb translucid sau nuanțe de silver.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni în picioare, nuntă şi în aer liber

 

Miresele care aleg să renunțe la alb trebuie să fie foarte atente la nuanța care le va defini apariția în ziua nunții. Potrivit designerilor, culorile se aleg în funcție de pielea clientei, de culoarea ochilor, a părului, dar de cele mai multe ori, atitudinea și personalitatea miresei au cuvântul final.

Cât despre forma rochiei – capătă și ea alte forme. În trend vor fi rochiile de orice croială, dar îndeosebi cele formate din 2 piese – partea de sus și partea de jos – fusta. Miresele pot opta pentru 2 tipuri de fuste. Una lungă, cu trenă, care este destinată pentru partea oficială a nunții și pentru întâmpinarea oaspeților. O fustă mai scurtă, mai simplă și mai comodă poate fi purtată pe parcursul serii, astfel încât va fi oferi libertate de mișcare.

Pot fi de asemenea, purtate rochiile de orice forme – A-line, sirenă, prințesă, salopetă, asimetrică, scurtă – important este să fie croite după personalitatea, stilul și silueta miresei. Femeile îndrăznețe vor purta costum, care poate fi format din bluză și pantaloni sau bluză și fustă. Iar pentru o doză de originalitate sunt încurajate ținutele cu pantaloni de tip fustă, dar fii atentă la materiale. Optează pentru ceva natural.

Ceea ce va conta cu adevărat vor fi detaliile, atât în materie de ținute și încălțăminte, cât și în ceea ce ține de coafură și machiaj. Ținutele pot avea o crăpătură la picior, dantelă, țesături fine, linii după silueta corpului sau trene originale.

 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

În materie de încălțăminte, miresele pot opta pentru pantofi stiletto, dar dacă totuși te-ai decis să ieși în lumina reflectoarelor, alege între pantofii cu toc pătrat, pantofii tip teniși sau sandale cu o mică platformă de susținere – îți vor oferi nu doar un aspect inedit, dar și o comoditate la care nici nu ai visat.

Dacă intenționezi să păstrezi ceva ca amintire din ziua nunții, atunci acest lucru pot fi chiar pantofii, inclusiv ai logodnicului tău. Puteți să vă personalizați încălțămintea cu numele voastre și data nunții sau alte detalii care vă caracterizează.

Dacă vei fi mireasă în 2021 și vrei să ai parte de o nuntă de vis, ai grijă ca ceea ce alegi să fie nu doar frumos și inedit, dar și confortabil. Trebuie să te simți TU în ceea ce porți. Optează pentru imaginea care îți caracterizează personalitatea și valorile!