Nunta.md/Blog - Tendințe nunți 2023. Care sunt idele îndrăzneţe pe care le propun organizatorii!

Tendințe nunți 2023. Care sunt idele îndrăzneţe pe care le propun organizatorii!

blog-grid1
Nunta.md - 24/01/2023

Organizarea unei nunți presupune multe detalii de care trebuie să ții cont. În fiecare an apar noi trenduri, iar cuplurile care urmează să se căsătorească au de unde alege! Organizatorii de evenimente dezvăluie câteva dintre cele mai importante tendințe nunți 2023. 

1 Tradiționalul este scos din lumina reflectoarelor . Nunta 2023 face trecerea de la modul tradițional, către ceva mult mai intim, potrivit cu personalitățile și starea celor doi miri.

Anii de pandemie au avut un impact masiv asupra tendințelor în materie de nunți și mai ales a tendințelor anului 2023. În loc de nunțile mari de weekend, se pot organiza nunți mai mici

2  Nunțile în altă locație decât orașul natal al mirilor. Multe cupluri au probleme în a găsi un restaurant disponibil, mai ales dacă se hotărăsc să se căsătorească peste câteva luni. Organizatorii de evenimente vin cu o idee îndrăzneață: nunta făcută în alt oraș decât cel în care locuiesc mirii.

3 Nunta-festival. Petrecerea este partea cea mai importantă a unei nunți și fiecare cuplu își dorește ca invitații să se distreze până dimineața. Atmosfera este garantată de muzica bună și antrenantă, dar poți opta și pentru o petrecere cu tematică de festival. Un DJ priceput, jocurile de lumini, lasere, fum și montaje video pot fi ingredientele unei petreceri reușite, care să țină invitații pe ringul de dans până dimineața.

4 Ora nebună. Este un trend apărut în America de Sud în urmă cu mai mulți ani și care a fost preluat și în Europa. Practic, muzicanții au o oră în care interacționează cu invitații, dansează cot la cot cu ei, fac anumite provocări și jocuri care amplifică distracția. La acestea se adaugă cabinele foto cu recuzită pentru invitați. Aceștia își pot face fotografii amuzante, care să le rămână amintire atât lor, cât și invitaților.

5 Decoruri inspirate din natură. În ceea ce privește aranjamentele florale, în 2023 vor predomina cele inspirate din natură. Se poartă florile naturale, cât mai puțin colorate, și decorurile minimaliste. Arcada clasică de flori va fi înlocuită de una verde, din plante naturale, dar fără flori. Tendințele anului 2023 sunt bazate pe simplitate și bun-gust. Și buchetele de mireasă se vor alinia aceluiași trend: se poartă buchetele din flori de câmp, iar culoarea predominantă, mai ales în sezonul cald, va fi verde.

sursa: Ego.ro