Nunta.md/Blog - 5 Instrumente Care Te Vor Ajuta Să Planifici Nunta

5 Instrumente Care Te Vor Ajuta Să Planifici Nunta

blog-grid1
Nunta.md - 18/01/2023

5 instrumente de la B Event By Olga Spînu - care te vor ajuta să planifici nunta

Mai jos este un top realizat de mine, reieșind din ceea ce cunosc și experimentez personal. Dacă folosești și alte instrumente, nu ezita să le împarți cu noi.

Excel - este instrumentul numărul unu pentru orice activitate vei dori să faci. Cu atât mai mult pentru nuntă - unde sunt multe calcule de făcut.

Poți folosi tabele pentru repartizarea și calculul banilor, pentru listele de invitați, pentru repartizarea oaspeților la mese și chiar pentru realizarea schemei sălii;

Agenda fizică și un stilou fain. Majoritatea femeilor adoră să scrie. Dacă și tu ai o asemenea pasiune, cumpără special pentru nuntă, o agendă frumoasă și inspirațională. Poate chiar una deja redactată și structurată. Cert este faptul că, odată scrise pe hîrtie, gândurile și ideile obțin o altă formă.

Trello / Asana / Click UP - oricare dintre cele 3 instrumente de planificare care îți vor fi de ajutor pentru a nota repede taskuri, a seta deadline-uri sau a delega sarcini viitorului soț.

Google Drive - poți păstra acolo fișiere, poze, idei și le poți distribui persoanelor vizate. Pe lângă faptul că oferă suficient spațiu, mai are și o grămadă de funcționalități. Recomand!

Pinterest / Etsy - pentru inspirație și multe idei bune de realizat. Unicul dezavantaj - nu simți cum trece timpul atunci când navighezi pe aceste site-uri.

Multă baftă în planificare și nu uita să scrii mai jos care sunt instrumentele preferate pe care le utilizezi.

Iar pentru a avea o nuntă bine organizată și fără griji, scrie-mi să ne vedem la o cafea.