Nunta.md/Blog - Cauţi dansatori la nunta Ta?

Cauţi dansatori la nunta Ta?

blog-grid1
Nunta.md - 08/11/2021

Dansatorii la nuntă au şi ei un rol destul de important la desfăşurarea unui eveniment, plus la aceasta cât de frumos este să păstrezi tradiţiile:

Întâmpinarea mirilor, nașilor și părinților cu pâine și sare, podul de flori, prosoapele la nănași, colacul miresei, spălatul mâinilor la nași, colacii și darurile la nănași și socri. La fel este important și momentul artistic: dansurile populare și programul țigănesc. 

Evident că, pe lângă tradiții, scopul dansatorilor la o petrecere este de a asigura veselia, cheful și voia bună.

Vezi mai jos cei mai talentaţi dansatori:

Show Ballet "Non Format" & Dansul Mirilor:

Show Balletul “Non Format” vă prezintă o programă inedită pentru evenimentele D-stră (nunți, cumătrii, petreceri corporative, zile de naștere etc.), având la bază dansatori profesionişti, flexibili pentru orice fantezie coregrafică, cu scopul de a sublinia evenimentul D-stră într-un format nou și de a vă dărui emoții pozitive și amintiri plăcute. Totodată montăm şi învăţăm dansul mirilor pentru tinerii noştri îndrăgostiţi. Avem o gamă largă de idei şi propuneri, veți dansa de parcă aţi fi făcut-o viaţa întreagă şi veţi uimi oaspeţii cu un spectacol adevărat.!

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior

Detalii şi numărul de contact vezi Aici

 

Dansatorii Vatra Neamului

Îţi doreşti veselie, chef şi voie bună la petrecere?

Dansatorii Vatra Neamului vin la evenimentul Tău să-ţi impresioneze invitații cu dansurile și coregrafiile pline de energie și eleganță.

Dansatori profesionişti, flexibili pentru orice fantezie coregrafică, cu scopul de a sublinia evenimentul într-un format nou și de a dărui emoții pozitive și amintiri plăcute. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Detalii şi numărul de contact vezi Aici

 

"Show Ballet Olimp"

Colectivul de dansatori “Showballet OLIMP” – alegerea perfectă pentru evenimentul dumneavoastră. Vă propunem un program artistic unic, ce include dansuri populare jucate „cu mult foc”, tradiţii şi obiceiuri de nuntă executate cu acurateţe, cât și un show coreografic latino-american, care va incendia atmosfera serii și va entuziasma oaspeții Dvs.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare, copac şi în aer liber
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Detalii şi numărul de contact vezi Aici

 

 

Show Ballet "EXCLUSIVE" - Primul În Moldova. Program Neobişnuit De La 150 Euro!

O alegere demnă, modernă și unică. Echipa noastră este profesionistă și prietenoasă, tânără, plină de energie și sete de dezvoltare. În prezent ocupăm un loc solid pe piața dansurilor din Moldova (de mai bine de 10 ani avem cel puțin 300 de nunți pe an). 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Detalii şi numărul de contact vezi Aici

"Exclusiv Dance Studio", Dansul Mirilor!

Vreţi să fiţi cea mai deosebită şi exclusivă pereche la nunta dvs. să vă impresionaţi familia, rudele şi prietenii? Şcoala noastră de dans vă ajută să pregătiţi un dans exclusiv pentru nunta dvs.

Detalii şi numărul de contact vezi Aici