Nunta.md/Blog - Cînd se va deschide sectorul HORECA şi ce facem cu nunţile din 2020 ?

Cînd se va deschide sectorul HORECA şi ce facem cu nunţile din 2020 ?

blog-grid1
Nunta.md - 08/05/2020

Pentru industria nunţilor anul 2020 a dat o lovitură pe neaşteptate cu multe întrebări şi fără nici un răspuns.

Cât va dura perioda stării de urgenţă?

Cu câte persoane se va permite nunţile în anul 2020?

Cei de făcut, de anulat nunta sau de schimbat data nunţii?

Ce se face cu avansul trebuie sau nu de restituit ?

Merită nunta mică,  cheltuieli mari?

Mai întâi haideţi să ne gândim la sănătatea noastră şi apropiaţilor noştri. Ziua nunţii trebuie să fie cea mai pură şi fericită zi, plină de dragoste, înţelegere şi armonie, iar de toate problemele se pot ocupa wedding plannerii,  şi alţii ajutori aleşi în organizarea a celei mai frumoase zi.

Nunta cu minim invitaţi sau maxim 50 persoane.

Deci dacă aţi stabilit o nuntă mare şi doriţi ca toţi invitaţii să fie prezenţi la nuntă, atunci cea mai frumoasă alegere este în ziua nunţii să faceţi doar cununia şi înscrierea după să mergeţi la o şedinţă foto în aer liber, acum cînd totul este atât de frumos şi înflorit, iar serbarea o puteţi face şi anul viitor, chiar în aceiaşi zi.  O parte mare din griji vor disparea pentru că no să vă gândiţi că trebuie să reuşiţi peste tot, aveţi la dispoziţie toată ziua !!

Iar pentru cei care sau decis să facă o nuntă mică cu pînă la 50 persoane, mulţi prestatori vin cu întâmpinarea diferitor idei inedite, precum un show live cu cei care nu pot veni la ceremonie.  Sunt atât de multe idei doar trebuie realizate cu încredere şi siguranţă.

 

 

Se merită oare nuntă mică cu cheltuieli mari?

Sigur da, pentru că sunteţi doar o dată în viaţă mireasă, şi dacă vă place muzică instrumentală atunci va cânta cu voie bună şi pentru 10 persoane şi pentru 50. O nuntă mică cu un decor florar inedit, dacă doriţi un buget mai restrâns puteţi opta pentru întîmpinarea oaspeţilor cu un ansamblu din coarde iar pe parcursul nunţii un DJ. Cheltuielile pot fi minimizate dacă optaţi pentru un wedding planner care vă va spune mici secrete cum să faceţi o nuntă mică şi foarte frumoasă cu un buget mai restrâns.  

Ceia ce ţine de avans aşa cum am descris mai sus,  în ziua preconizată pentru nuntă să fie doar cununie şi înscrierea iar nunta amînată pentru o altă dată, respectiv aşa va rămâne totul în vigoare. Dacă unii din prestatori sunt ocupaţi pentru acea dată puteţi da o înţelegere sau la fel încheia un contract unde avansul va rămâne pentru o zi de naştere sau botez. 

 

 

Nu se face nimeni vinovat de situaţia creată, toţi prestatorii trebuie să-şi îndeplinească lucru conform avansului şi contractului stabilit, doar că deja pentru un alt eveniment sau pentru o altă dată. Sperăm ca totul să revină la normal cu voie bună şi multă sănătate !