Nunta.md/Blog - Nuntă la Select Filarmonica – de ce să ne alegi pe noi

Nuntă la Select Filarmonica – de ce să ne alegi pe noi

blog-grid1
Nunta.md - 31/03/2020

Dacă ai dat click pe acest articol înseamnă că ești în căutare de o sală potrivită pentru ziua în care îți vei sărbători nunta. Iar noi suntem aici ca să te ajutăm să faci o alegere corectă.

Știm că este greu să decizi, mai ales când ai atât de multe posibilități. Important este să vă cântăriți cât mai bine preferințele și să faceți compromisuri doar atunci când este cazul. Este cert, fiecare locație „răspunde” anumitor nevoi și dorințe, iar noi suntem aici să ți le prezentăm cap-coadă pe cele ale Restaurantului Select Filarmonica – sala care vă va garanta o nuntă de poveste.

Să începem cu cel mai important – capacitatea. Ți se va potrivi dacă ai pe listă între 50 și 100 de invitați. Astfel,  sala îți va permite confortul maxim pentru amplasarea meselor și spațiu suficient pentru dans.

Locația – mai accesibilă decât accesibilul. Ne aflăm chiar în centrul orașului, pe strada Mitropolit Vaarlam 78, alături de Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”. Amplasarea reușită îți oferă posibilitatea să ajungi cu ușurință la noi din orice sector al capitalei sau suburbie.  

Interiorul – atunci când am conceput stilistica sălii ne-am gândit la tendințele în materie de design, care se schimbă atât de des în fiecare an. Iată de ce am ales să păstrăm o direcție minimalistă, elegantă, rafinată, care rămâne mereu în trend și care poate fi ușor modelată după diverse preferințe cu ajutorul unui decor bine ales.

 

 

Dotările sălii – și aici ne-am gândit la confortul tău și al oaspeților. Anume din acest motiv, am echipat sala cu patru proiectoare moderne și WiFi, ca să poți crea momente de poveste în timpul celei mai importante seri din viața ta. La fel, îți punem la dispoziție sistem audio performant și microfoane, ca muzica și mesajele oaspeților să se audă în orice colț. De asemenea, vei putea întâmpina oaspeții într-o zonă special concepută pentru a spune „Bun venit!” invitaților la sărbătoarea voastră. Și pentru că știm cât de importantă intimitatea, îți oferim și o cameră specială pentru miri, ca să te poți pregăti. La fel, și echipa artistică va beneficia de un spațiu separat. Toate specificațiile din dotările sălii se oferă GRATUIT.

 

 

 

Și acum să vorbim despre cireașa de pe tort – meniul. În general, avem un portofoliu alcătuit din peste 300 feluri de bucate, care pot fi combinate armonios pentru a forma un meniu personalizat pentru evenimentul tău. În bucătăria noastră se găsesc doar profesioniști aleși ca pe sprânceană, iar bucatele pe care le prepară îl pot cuceri chiar și pe cel mai capricios invitat. Diversitatea gustărilor îți oferă posibilitatea să ai la nunta ta atât note europene, tradiționale, asiatice sau chiar orientale. Tu decizi ce îți place, iar noi ne adaptăm preferințelor tale. Mai mult decât atât, Restaurantul Select Filarmonica te poate ajuta atât cu candy-barul – compus dintr-un sortiment de deserturi stilizate în tematica evenimentului, dar îți pune la dispoziție și o gamă largă de torturi.

 

 

Dacă te-am intrigat sau ai întrebări suplimentare, sună 069 300 900 sau scrie-ne pe Facebook și luăm noi legătura cu tine. Managerii noștri îți vor oferi cu drag toate detaliile de care ai nevoie!