Nunta.md/Blog - Vor fi nunţile în anul 2021?

Vor fi nunţile în anul 2021?

blog-grid1
Nunta.md - 11/02/2021

Provocari în organizarea unei nunţi în 2021!

Pentru că anul 2020 a fost atipic în domeniul organizării evenimentelor, cu perioade de ”lockdown” total și restricții de toate felurile care și-au pus amprenta asupra micilor și marilor evenimente, private și publice, organizatorii de evenimente se pregătesc pentru un an 2021 încărcat de evenimente, multe preluate din evenimentele amânate anul acesta.

De aceea, în 2021 se preconizează că va crește numărul de evenimente organizate în zile atipice, precum vineri sau duminică. Deci dublu… doar să țineți cont: calendarul are cam tot atâtea zile de sezon, sălile sunt cam aceleași, unii furnizori nu se pot împarți la mai multe evenimente în aceeasi zi… deci “primul venit, primul servit”.

Sfatul nostru este următorul:

Nu mai amânați! 2021 va fi plin de evenimente, trebuie să vă alegeți din ce doriți… nu din ce rămâne disponibil!

Pandemia COVID 19 a reusit sa bulvereseze foarte tare piaţa de nunţi din anul 2020. Dar suntem bucuroşi ca avem câţiva curajoşi care au făcut nunta în acest an greu pentru piaţa nunţilor din Moldova. 

Nunţile în anul 2020 au fost foarte relaxate, liniştite, frumoase şi foarte elegante!

Și în 2021, din considerente estetice și legislative deopotrivă, se va pune accentul pe decorurile naturale și pe evenimentele desfășurate în aer liber, pe terase înverzite și înflorite, în localuri situate în parcuri pline de verdeață sau pe malul piscinei. 

Tendinţile în anul 2021!

Atmosferă atipică, decoruri pline de flori și verdeață, simplitate și eleganță

- Cu toate astea, nunțile în aer liber, pline de simplitate și rafinament, vor continua să aibă un farmec aparte, generând acea atmosferă de relaxare și bun gust pe care o iubesc familiile moderne.

În cazul spațiilor interioare, în special la nunțile de iarnă și toamnă, se va pune accentul pe decorurile florale, cu copaci interiori, naturali sau artificiali, cu aranjamente florale elegante și saloane aerisite, spațioase și luminoase.

Un avantaj cert îl vor deține saloanele cu terase potrivite pentru a fi amenajate ca spații de fumat sau ca zone pentru cununii și recepții informale, dotate cu încălzitoare pentru sezonul rece sau cu aparate de aer condiționat portabil.

- Nu se mai poartă huse la scaune

Banalele huse de scaune, atât de prezente la toate nunțile din ultimii ani, par să se facă în sfârșit nevăzute. Locul lor este luat de scaune moderne, confortabile, care oferă un plus de valoare decorului și atmosferei. Decorul aerisit și natural, scaunele aurii, frumoase și elegante, dau nunților un aer de lux festiv în adevăratul sens al cuvântului.

- Decorurile devin din ce în ce mai frumoase și mai naturale

Nu ne mai străduim să creăm decoruri din fețe de mese și huse de scaune. În locul lor, aducem aranjamente proaspete, din flori naturale, care să ofere senzația de tinerețe, prospețime și bucurie. 

- Atmosferă romantică și lumini arhitecturale

Invitații tăi trebuie să intre într-o atmosferă de petrecere pentru a se relaxa și pentru a se distra cu plăcere. Nunțile la care toate luminile sunt aprinse vor avea mereu ringul de dans gol. Nimeni nu-și dorește să se simtă privit și criticat de ceilalți mai ales dacă nu are talent la dans. Cere salonului să-ți creeze o atmosferă intimă și relaxată cu ajutorul luminilor arhitecturale. Doar așa veți reuși să vă bucurați împreună de o petrecere pe cinste, o petrecere specială nu o seară de dans inhibat cu toate luminile aprinse.

- Cabina Foto nu trebuie să lipsească

Cabina Foto nu este un moft. Putem garanta că îți va ajuta invitații să se ridice de pe scaune, să socializeze, să iasă la dans și să râdă. În plus, fiecare invitat va pleca acasă cu o fotografie amintire, o fotografie pe care o va păstra pentru că și-a făcut-o chiar el. Nu e nevoie ca voi, mirii, să apăreți în fiecare fotografie. Invitații se vor bucura dacă le veți da libertatea să se pozeze cum și cu cine doresc. Veți vedea cum atmosfera se va relaxa și toți vor deveni mai zâmbitori pe măsură ce se distrează la cabina foto.

- Luminile arhitecturale sunt un ”must have” al evenimentului anului 2021, pentru o nuntă plină de romantism. Luminile difuze folosite în momente cheie ale evenimentului potențează misterul și oferă un confort mai mare invitaților care pot dansa fără teamă că le vor fi judecate mișcările de dans.

În 2021, simplitatea și eleganța vor fi ridicate la rang de artă, în special în ceea ce privește stilul rochiei de mireasă. Rochiile albe, cu croială simplă, din materiale fine și elegante, vor înlocui materialele grele și broderiile ample ale anilor anteriori.

Dacă vă decideţi să petreceţi evenimentul, iată o listă de prestatori care cu siguranţă o să vă ajute în organizarea unei nunţi de vis după tendinţele actuale:

Localuri;  

Invitaţii;

Ţinute;

Organizare şi decor;

Divertisment;

Foto&Video;

Beauty;

Efecte speciale;

Transport.

Accesorii;

Nu amânaţi nunta, fixi relaxaţi şi petreceţi aceste momente doar cu persoanele dragi!