Nunta.md/Blog - Cu muzică, dar fără dansuri. Aşa vor fi organizate evenimentele festive după 1 august.

Cu muzică, dar fără dansuri. Aşa vor fi organizate evenimentele festive după 1 august.

blog-grid1
Nunta.md - 30/07/2020

Cu muzică, însă fără dansuri și jocuri de divertisment. Așa vor fi organizate evenimentele festive după 1 august. 

Decizia, făcută publică de Guvern, prevede că la aceste evenimente pot participa cel mult 50 de oameni şi trebuie respectate măsuri stricte de prevenire a noului tip de coronavirus.

Organizatorii vor trebui să asigure prezența materialelor informative cu privire la infecția cu virusul COVID-19 și să efectueze termometria fiecărui invitat, se arată în comunicat.

Datele vor fi transmise administraţiei cafenelei sau a restaurantului până la desfăşurarea evenimentului, iar petrecăreţii vor fi lăsaţi să intre doar dacă sunt în această listă.

La o masă vor sta cel mult şase oameni, iar distanţa dintre ei trebuie să fie de 1,5 metri, iar între mese – doi metri. Autorităţile permit muzica ambientală, inclusiv participarea cântăreților.

Până la începerea unei ceremonii, trebuie dezinfectate suprafeţele din spaţiile de depozitare, producere şi deservire. Angajaţilor, de asemenea, li se va măsura temperatura şi le va fi monitorizată starea de sănătate.

Aceştia vor trebui să poarte mănuşi şi să schimbe măştile de protecţie la fiecare două ore. Nu vor fi lăsaţi la muncă cei care au simptome caracteristice infecţiilor respiratorii acute. Pentru petrecăreţi, vor fi instalate la intrare, în locuri vizibile, dozatoare cu dezinfectant pentru mâini.

Dragi miri, noi ne dorim tare mult ca Pandemia să se termine și cu toții să jucăm o horă la nunți ca pe timpuri, dar deja ne adaptăm după condiţiile şi restricţiile care sunt impuse. 

Totul va fi bine! 

Sursa: zugo.md