Nunta.md/Blog - De ce se anulează nunţile?

De ce se anulează nunţile?

blog-grid1
Nunta.md - 18/09/2019

Nunta este unul din cele mai frumoase evenimente în viaţa noastră, deşi este un eveniment tandru şi memorabil, deseori mirii cedează în faţa câtorva probleme şi anulează nunta.

Sunt momente care se pot şi trebuie evitate în organizarea unei nunţi puteţi accesa articolul ➡️ 12 paşi pentru o nunta de vis ,cât şi pagina de facebook nunta.md unde în fiecare zi postăm ideii noi despre cum să-ţi faci o nunta 😲WOW .

Nişte mici chestii ca 2,3 articole cu siguranţă vă  pot ajuta să faceţi lucruri mari!

1. Deci primul motiv în anularea nunţii este STRESUL

Nunta este defapt prima încercare pentru a vedea cât de puternice sunt sentimentele voastre, cum puteţi ceda şi cât de compatibili sunteţi în efectuarea unei alegeri. Nu uitaţi dragi miri că noi cu toţii suntem diferiţi şi anume asta ne uneşte. Aduceţivă aminte care este motivul căsnicii voastre şi că nunta este un eveniment care Uneşte, şi datorită acestui eveniment o să fiţi alături poate mai puţin decât o veşnicie.

2.  Al doilea motiv este: Doi manageri e bine, mai mulţi este un HAOS

De cele mai dese ori dragele noastre viitoarele mame soacre sau mamele noastre care ne iubesc până la cer şi înapoi uită că defapt e nunta voastră şi nu a lor şi implicarea prea multă duce la un Eşec.

3. Al treilea motiv care nu este atât de renumit şi pentru toţi o surpiză că de la început unii prestatori vin cu un preţ şi la svârşit îşi schimbă suma mărind-o.

Pentru asta dragii miri puteţi să încheiaţi un contract, contractele se încheie atât între persoanele fizice cu juridice cât şi doua persoane fizice poate să facă acelaşi lucru. Nu e nevoie de unul sofisticat poate să fie şi două cuvinte doar cu semnătura fiecăruia şi suma fixă. Cât şi recenziile pe care le au aceştia.   

4. Motivul al patrulea este renumitul BUGET

Încă o dată vrem să vă propunem 12 paşi pentru o nuntă de vis pentru a cunoaşte câte aveţi de făcut şi pentru ce aveţi de cheltuit. De la început făceţi aproximativ lista invitaţiilor nu uitaţi că este lista din partea socrului mic, lista socrului mare şi lista oastei nunului. De ce e importantă chestia dată ? Pentru că pentru sala de nunţi se achită pentru loc, iar locul depinde de meniul care îl faceţi. Minim-maxim şi mai adăugaţi potenţiali invitaţi, dupa asta suma pentru rochie, costum, invitaţii, coafură, machiaj ,muzică, moderatoare, foto-video, decor, lumini, limuzină, fourshete, buchetul miresei, pantofii pentru ambii, carduri de masă, ce fel de tradiţii vor fi, tortul şi încă ceva care am uitat să menţionez. Aţi făcut o listă, repejor aţi sunat la întâmplare pe ficare prestator şi aţi întrebat suma aproximativ şi cum variază, aţi făcut un calcul şi poftim nu vă speriaţi. Aşa o să vă ajute să înţelegeţi dacă dorinţele dumneavoastră se egalează cu bugetul.

5. Încă un motiv unul gingaş şi frumos este ❤️graviditatea.

Nu credem că acesta este cel mai serios motiv pentru a amâna Nunta. Este un eveniment fericit ce se poate combina împreuna cu Nunta Dvs.  Dacă ziua nunţii coincide cu ziua în care trebuie să apară bucuria cea mare atunci este alegera dumneavoastră şi decidearea vă aparţine în funcţie cum vă simţiţi şi cum duceţi sarcina.

 

Şi pentru a avea o nuntă de vis, intră pe site-ul nunta.md, înregistreazăte ca mire , intră în fiecare zi 📩 şi vezi cîte oferte frumoase apar.