Nunta.md/Blog - Efecte speciale la Petrecerea Ta!

Efecte speciale la Petrecerea Ta!

blog-grid1
Nunta.md - 21/09/2020

Daca îţi doreşti ca petrecerea ta sa iasă în evidenţă şi să fie memorabilă pentru toţi invitaţii, trebuie sa pregăteşti ceva cu totul special, care sa fie "wow".

Fie că e vorba de o aniversare, nuntă, petrecere privată sau majorat, pe lânga muzica de calitate şi meniu sofisticat, îţi sugerăm să incluzi în planning şi o surpriză "pe cer". Este vorba de Artificii sau Efecte Speciale. 

Poate nu te-ai gândit la această idee, însă pentru o noapte specială nu exista o încheiere mai potrivită decât un show cu artificii.  Artificiile se pot lansa atât de pe uscat, cat şi de pe apă. Dacă locaţia este pe malul lacului, artificiile se pot lansa de pe ponton, ele oglindindu-se pe suprafaţa apei şi conturând un moment magic. Câteodată, în timpul unei petreceri, intervine plictiseala, oboseală sau rutina. Pentru a alunga aceste momente şi a reînvia sufletul petrecerii este clar timpul pentru o explozie de culoare şi steluţe pe cer. Artificiile pot face din petrecerea ta o seară de neuitat. Alege o firmă specializată în domeniul pirotehnic şi bucurate de momentul cu artificii împreună cu invitaţii tăi. Cu siguranţa nu vor uita petrecerea ta la care ai avut bineînţeles un show cu artificii deosebit.

De asemena pentru un show incendiar la primul Dans, fumul greu va oferi o atmosferă de neuitat!

Alege să ai o sală de banchete decorată cu lumini multicolore, ambianță romantică și stil.

SHOWCONCERT

 Echipa SHOWCONCERT are o experienţa foarte bogată în domeniul deservirilor ceremoniilor, începând cu zile de naştere, nunți, concerte, festivaluri şi chiar spectacole mari, ca ziua oraşului, prezentări de modă, expoziţii la un nivel tehnic înalt. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

“BROCART” SRL - Focuri De Artificii Şi Efecte Speciale

Firma specializată Brocart SRL va împodobi evenimentul Dumneavoastră cu focuri de artificii de neuitat, cu un spectacol pirotehnic de foc, cu efecte speciale surprinzătoare și miraculoase, ceea ce nu numai Vă va bucura, ci și va conferi evenimentului Dumneavoastră stil, creînd oaspeților o impresie de durată.

Este posibil ca imaginea să conţină: artificii, noapte şi în aer liber

 

Show De Lumini Și Efecte Speciale FESTIV – Culoare, Stil, Eleganță!

Alege să ai o sală de banchete decorată cu lumini multicolore, ambianță romantică și stil.

Show-ul de Lumini și Efecte Speciale marca FESTIV reprezintă o gamă largă de lumini inteligente, programate digital de către un pictor de lumini, instalate pe o schelă impunătoare (reglabilă până la 8m x 4,5m) adaptată oricărei locaţii.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, nuntă

"DINAMIT.MD", Focuri De Artificii

Un show extraordinar de neuitat pentru sărbătoarea d-voastră – compania “DINAMIT” este gata să picteze cerul cu lumini aprinse, creând momente formidabile! 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

"Exclusive" - Totul Pentru O Petrecere Vie!

Compania "Exclusive" se ocupă cu organizarea petrecerilor mai mult de 10 ani. În spatele nostru sunt o mulțime de nunți și petreceri. 

Serviciile noastre; servicii foto & video; dansatori pentru petreceri; show de lumini; fum greu; moderator ro, ru, eng. Dj cu o programă diversă.

Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni dansând, oameni pe scenă, pantofi şi interior