Nunta.md/Blog - Papetaria pentru nuntă şi importanţa ei!

Papetaria pentru nuntă şi importanţa ei!

blog-grid1
Nunta.md - 08/04/2021

De ce este importantă papetaria pentru evenimente?

Mulţi ar spune ca organizarea unei nunţi este dificilă, dar noi credem ca dacă alocaţi timpul necesar şi porniţi la drum cu oameni de încredere care sa va îndrume, puteţi transforma aceste pregatiri într-o “munca distractiva”. Un wedding-planner te poate ajuta sa iei legatura mai usor cu furnizorii pentru anumite servicii de care ai nevoie.

Ar putea fi o imagine cu floare

Buna organizare stă la baza oricarui proiect, iar un lucru important la care trebuie să vă gândiţi de la început (după ce aţi ales data şi locaţia) este tematica. Ea va sta la baza tuturor detaliilor pe care le veti alege pe mai departe: rochie, costum, decoratiuni, flori și nu în ultimul rand, papetaria pentru evenimente.

Ar putea fi o imagine cu text care spune „MÎMPREUN ORTANTE Wedding 2021 oredana NCITA STR. RESTAURANT HRISTO Wedding 2021 DASTRE 62021 ora 7:00 RESTAURANTULUI "MIADORA", STR. HRISTO BOTEV, 25A”

Papetaria pentru evenimente, care este de obicei reprezentata de invitaţia la nuntă, este acel detaliu cu un grad foarte mare de personalizare, adaptabil oricarui tip de decor. Papetaria din ziua evenimentului – meniurile, place-cardurile, numerele de masă,  etichete pentru candy bar şi tot felul de alte printuri – este preferabil să fie în aceeaşi tematică cu invitația. Ele sunt acele detalii care completează decorul final – astfel invitații voștri vor rămâne cu amintirea unui eveniment amprentat de personalitatea voastră.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Invitaţia este cea care dă tonul evenimentului vostru în faţa invitaţilor, cea care anunţă stilul şi creaza un mic preview al zilei voastre speciale, iar atenţia pe care i-o acordaţi prin designul ales și materialele folosite este importantă. Tot invitaţia este cea care va permite să arataţi cine sunței voi, să conţină elemente care va reprezintă – daca te-a cerut de sotie în Paris, cred ca ştim care o să fie tematica aleasa :). Poate sunteţi iubitori de natură sau de muzica sau va place mult vinul.

Toate aceste detalii trebuie să se regasească în papetăria aleasă, pentru ca ele participă la crearea unui eveniment pentru voi.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Pentru o invitaţie de nuntă personalizata este nevoie de timp, aşadar e important să aveţi în vedere acest aspect. La Invitaţii.md - Fabrica de invitaţii, de obicei execuţia invitaţiilor durează între 5-7-10 zile lucrătoare, în funcţie de complexitatea şi cantitatea lor. 

Ar putea fi o imagine cu floare

Toate invitaţiile Fabricii de Invitaţii sunt lucrate individual, atent şi cu multă pasiune, ceea ce înseamna timp. 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cu o experienţa  de mai bine de 15 ani,  designul pentru papetaria de evenimente  va fi pe măsura aşteptărilor, chiar şi mai mult!

Portofoliul poate fi studiat in pagina de prezentare.