Nunta.md/Blog - Tendinţele nunţilor pentru anul 2020

Tendinţele nunţilor pentru anul 2020

blog-grid1
Nunta.md - 15/11/2019

Nunta 2020 – eco, relaxata si fara formalitati

Pentru ca protestele împotriva schimbarilor climatice si in favoarea salvarii planetei devin din ce in ce mai vocale, poate ca ar trebui sa ne aliniem si noi la acest curent si sa simplificam cat mai mult petrecerea de nunta 2020! Anul viitor se „poarta” nuntile fara formalitati, mai relaxate, cu mai putini invitati si cu o abordare mai moderna. La moda este si nunta eco, in care meniurile, indiferent daca este vorba despre unele simple sau extrem de sofisticate, sunt preparate folosind ingrediente locale, organice, cat mai naturale. Pentru a spune „stop risipei”, poti sa optezi pentru o prezentare de tip bufet suedez, care sa ofere, pe langa clasicele feluri de mancare, o abundenta de aperitive diverse, mezeluri, legume si salate cu specific local.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, masă şi interior

 

In ceea ce priveste prajiturile, specialistii decreteaza pentru nunta 2020: „cu cat mai multe, cu atat mai bine!”. Nu doar un candy bar cat mai bogat si bine asortat, ci chiar mai multe torturi festive: unora le place frisca, altora ciocolata sau fructele – de ce sa nu facem pe placul fiecaruia!

Si pentru ca tot vorbeam despre curentul eco, acesta se va face simtit si in materie de decoratiuni: fara flori taiate, doar cu flori in ghivece.  Sau, in loc de clasicul buchet de mireasa realizat din flori naturale, vei putea opta pentru o singura floare, supradimensionata, confectionata dintr-o tesatura pretioasa sau pentru un aranjament din flori criogenate.

Ori, mai bine, vei apela la un decor spectaculos de tipul „panou floral” sau „perete verde”, realizat folosind plante „vii”. Sau, in locul florilor, poti folosi baloanele – in 2020 acestea nu mai sunt asociate decorurilor specifice evenimentelor pentru copii, ci devin parte integranta din decorul de nunta: arcade, ghirlande si aranjamente pentru masa realizate din baloane mai mici sau mai mari, in culori asortate cu restul decoratiunilor. O alta idee „eco” bine venita in acest sens ar fi ca, in loc de marturii, sa oferi invitatilor mici plante suculente, din familia cactusilor, in ghivece inscriptionate cu numele voastre! De asemenea, invitatiile la nunta 2020 si opisurile de masa ar putea fi realizate din materiale reciclate.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă

 

Nunta 2020 – in tinute moderne si simple, dar cu divertisment la maxim!

Pentru nunta anului viitor, designerii propun rochiile de mireasa simple, cu accente moderniste: cu buzunare, din tesaturi cat mai naturale (canepa, bumbac, matase sau dantela de calitate), fara multe accesorii stralucitoare, cu o croiala cuminte, care urmeaza linia corpului. Voalul de mireasa va fi lung si vaporos, iar fixarea sa se va face folosind o diadema pretioasa, dar simpla. De asemenea, rochiile domnisoarelor de onoare vor fi extrem de neconventionale – in 2020 nu vom mai avea rochia de tip „uniforma”, aceeasi pentru toate domnisoarele de onoare, ci rochite cu croieli si culori diferite, dar care pastreaza un stil unitar. In ceea ce priveste mirele, tinuta sa poate fi simplificata: in locul costumului clasic, cu trei piese, acesta ar putea alege o tinuta mai degajata, compusa din pantalon, o camasa simpla si o vesta din matase.

In materie de divertisment, incepem cu muzica: pregateste-le o surpriza participantilor la nunta 2020 si, atunci cand le trimiti invitatiile, roaga-i ca, odata cu confirmarea, sa iti trimita si unul sau doua titluri de melodii pe care le indragesc. Astfel, ii vei putea surprinde cu un playlist pregatit din timp, in care fiecare isi va regasi muzica preferata.

 

Este posibil ca imaginea să conţină: plantă, masă, copac şi în aer liber

 

In materie de fotografie si filmari, specialistii propun ca pentru nunta 2020 sa folosesti din plin tehnologia: filmari cu drona, scenarii romantice pentru imaginile surprinse la biserica si la petrecere, cabine foto digitale de tipul ecran interactiv si proiectii spectaculoase de tip „video mapping” cu ajutorul carora vei crea atmosfera dorita, in functie de tematica aleasa pentru nunta!

Mai multe poze care te vor inspira pentru nunta anului 2020 le puteţi vedea AICI.

Poze rochii de mireasă stilul 2020 vedeţi Aici şi le puteţi procura de Aici.

Sursa: americanballroom.ro/blog/nunta-2020-cele-mai-noi-tendinte-pentru-petrecerea-perfecta/